Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης. Μάθετε περισσότερα

Πληροφορίες για τα Προϊόντα

T-SHIRTS MENS-UNISEX
T-shirt unisex με στρογγυλή λαιμόκοψη,jersey(μονόπλακο),100% βαμβάκι,λωρίδα κάλυψης ραφών λαιμόκοψης,λαιμόκοψη με ραμμένη φάσα ελαστάν. Στυλ κλασικό κυλινδρικό. Ψηφιακή εκτύπωση του σχεδίου,με την πλέον σύγχρονη μέθοδο (DTG),με μελάνι κατευθείαν στο ύφασμα. Υψηλή ποιότητα εκτύπωσης και απόδοσης των χρωμάτων. Μαλακή υφή (όχι στάμπα) στο τυπωμένο T-shirt.

WOMEN T-shirt
Γυναικείο με στρογγυλή λαιμόκοψη,jersey(μονόπλακο),100% βαμβάκι, λωρίδα κάλυψης ραφών λαιμόκοψης,λαιμόκοψη σε jersey Στυλ θηλυκό,στενή γραμμή,λεπτή λαιμόκοψη,κομμένο και ραμμένο. Ψηφιακή εκτύπωση του σχεδίου,με την πλέον σύγχρονη μέθοδο (DTG),με μελάνι κατευθείαν στο ύφασμα. Υψηλή ποιότητα εκτύπωσης και απόδοσης των χρωμάτων. Μαλακή υφή (όχι στάμπα) στο τυπωμένο T-shirt.

WOMEN-SMILE T-shirt
Γυναικείο με πολύ κοντό μανίκι. jersey(μονόπλακο),100% βαμβάκι. Στυλ θηλυκό,βαθιά λαιμόκοψη,εφαρμοστή γραμμή,κομμένο και ραμμένο. Ψηφιακή εκτύπωση του σχεδίου,με την πλέον σύγχρονη μέθοδο (DTG),με μελάνι κατευθείαν στο ύφασμα. Υψηλή ποιότητα εκτύπωσης και απόδοσης των χρωμάτων. Μαλακή υφή (όχι στάμπα) στο τυπωμένο T-shirt.

KIDS T-shirt
Παιδικό,με στρογγυλή λαιμόκοψη,jersey (μονόπλακο),100% βαμβάκι, λωρίδα κάλυψης ραφών λαιμόκοψης,λαιμόκοψη με ελαστικό ριπ, Στυλ κλασικό κομμένο και ραμμένο (2-4 ετών),κυλινδρικό (από 6 ετών και άνω). Ψηφιακή εκτύπωση του σχεδίου,με την πλέον σύγχρονη μέθοδο (DTG),με μελάνι κατευθείαν στο ύφασμα. Υψηλή ποιότητα εκτύπωσης και απόδοσης των χρωμάτων. Μαλακή υφή (όχι στάμπα) στο τυπωμένο T-shirt.

SMARTPHONE CASES
Το σχέδιο ενσωματώνεται στην θήκη, περνάει από μια διαδικασία διαδοχικών θερμοαγωγών και επιστρώσεων, με αποτέλεσμα να γίνεται ένα σώμα με την θήκη. Δεν μπορεί να ξεκολλήσει, δεν μπορεί να αποσπαστεί με οποιοδήποτε τρόπο. Η εκτύπωση αγκαλιάζει ολόκληρη τη θήκη δημιουργώντας ένα μοναδικό φυσικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την glossy επιφάνεια της θήκης. Κουμπώνει στην πίσω όψη του κινητού σας, εφαρμόζοντας απολύτως επάνω του χωρίς να αφήνει κανένα κενό. Είναι ΚΑΙ σκληρή ΚΑΙ εύκαμπτη. Τόσο σκληρή ώστε να μπορεί να αντέξει οποιαδήποτε πτώση ή κρούση και τόσο εύκαμπτη ώστε να μην σπάει. Μπορείς είτε να την χτυπήσεις με σφυρί είτε να την λυγίσεις στα δύο κι όμως η θήκη δεν θα πάθει απολύτως τίποτα. Είναι απίστευτα ανθεκτική. Μπορείτε να την γδάρετε με ένα στυλό, με ένα πιρούνι, με ένα μαχαίρι κι όμως δεν θα πάθει απολύτως τίποτα. Η θήκη μπορεί να μπει τόσο σε γλυκό όσο και σε αλμυρό νερό χωρίς να πάθει απολύτως τίποτα. Φυσικά αυτό δεν σας το συνιστούμε αφού η θήκη μεν δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, το κινητό σας όμως πιθανότατα θα καταστραφεί. Αποτελείται από πλήρως εγκεκριμένα υλικά τα οποία δεν προκαλούν την παραμικρή βλάβη στην υγεία των χρηστών της, τόσο ενηλίκων όσο και ανηλίκων.

EΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
Εκτύπωση σε χαρτιά ειδικών προδιαγραφών acidfree, με ίνες βάμβακος. Τύπωμα με μελάνια EPSON ultra chrome K3 vividmagenta με διάρκεια ζωής 80 έτη! ΚΑΔΡΑ Ξύλινο πλακέ κάδρο. Πλάτος 3 εκ,πάχος 1,5 εκ. Χρώμα μαύρο μάτ,λευκό μάτ.

ΚΟΥΠΕΣ
Κούπα λευκή με ψηφιακή εκτύπωση. Διαστάσεις αντικειμένου 12Χ8Χ9,5 εκ.ύψος.

MOUSE PAD
Υφασμάτινο Mouse pad με ελαστικό υπόστρωμα.Διαστάσεις αντικειμένου: 22x18 εκατοστά. Πάχος 3 χιλιοστά. Ψηφιακή εκτύπωση.